December 16, 2009

::TULONGG!!::

ari ni aku tade modal nak wat entry!
sebab aku dok gonyeh game kat FB dengan BB C aku...
*erkkk.. time keje dok bergame??*

apesal ekkk??
sebab lappy yg slalu jadi rebutan antara aku ngan hubby dah pulang ke ganggang...
tinggal lah BB C yang terkontang kanting tanpa dipedulikkan... Kesian kat diaaa....
Sebelum lappy tu pulang ke ganggang, aku dah menanam spesis pokok baru dan menyemai spesis anak ikan... tapi setelah lappy itu diambil.. aku ketandusan.. bimbang.. risau dgn keadaan tanaman dan ikan2 yang akan membesar lagi sehari...

Semalam aku lupa mau bawak itu BB ke opis... *opis kan dh kena block game2 ni sume...* dan ari ni aku sanggup patah balik mau amik itu BB... dan aku tgk.. tanaman ku layu di tasek madu.. ikan2 mati kelemasan dan kelaparan...
Tengah hari tadi aku bersuka ria di kebun yang shumell itu menanam sayur yang akan berbentuk "CEK LALA" dlm masa 2 ari lagi.. hehehehhe...

Ok.. Ptg ni ade game badminton... dapat masuk semi final... YeeHHaaa!!!

Nape tajuk aku mintak tulung ehh??
yerrr...
aku dah membasikan banyak cerita ceriti utk u olss...
* belum apdet pasal kenduri my Bro!
* Belum apdet pasal pegi jenjalan kat nite market kat feringgi...
* Belum apdet pasal main badminton...

Tunggu lahhh... nanti.... MOOD mareyyyy!!!
huhuhu...

in reference to: :::..MeH KiTa PaKaT KonGSi-KonGSi ShaRE..:: (view on Google Sidewiki)

1 comment:

Noy said...

hai darling....how ru?noy baru kembali active kr dunia blog ni..selama ni coma sekejap from blogging..facebook punya pasal..hehehe..how ru?i mish u,beh...hehehehe

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini