December 9, 2009

::AKU GERAM::

Ini lah bahana nyer kalo org GILA KUASA yang jaga server!!!
Lantak lah kalo ade org yang berkenaan baca pon!!
pedulik apa akuuuu!!!

Memang laahhh... aku admit!
datang keje kena lah buat KEJE kannn...
habihhh kalo dah 5 hari seminggu kali 8 jam dok hadap keje... ko tak stress ke???
otak pon boleh cair komeeee!!!

Tau la kami ni kuli jaaa...
cukup 25 aribulan kami terima gaji...
Kami tauuu!!
Yang kami dok pakai bertenet tu 'HAMPA' yang dok bayaq!!
Kami yang hari2 hadap tenet pon bukan nya 100% dok godek benda tak tentu hala...
ada jugak benda yang pasal keja kami kena godek pakcik gugel!
Kata nak rakyat celik IT...
Tapi bila dah ada kemudahan, suma benda nak block!!
APA CERRR!!!??

PEMBOHONG la kalo kata org-org ataih tu takdak berfesbuk.. takdak id YM!!! tak reti pasal blog2 ni!!
BOHONG LAAAA!!!
Aku yakin laaa... bukan semua org reti pasal tenet2 nii...
Aku yakin.. RAMAIIIII lagi manusia dalam USM ni yang ketandusan lagi pasal internet ni sumaaa...
Mana dak nyaaa.. bila kita minta kemudahan komputer, ada ja laa alasan bodoh lagi bangang yang dok bagi!!
Komputer tak dibenarkan lah.. satgi ada staf yg dok main game lah.. satgi takut staf tak buat keje lah asek ngadap pc jerr...
Tapi nak bagi cukup CPD, kami para kuli batak ni WAJIB kena hadiri kursus ICT!!! tak ke bangang!!!
BODOH LAGI dan LAGI!!!
Apa guna kami pegi kursus sgala, tapi komputer takdak utk dipraktik kan!
BODOH! BODOH! BODOH!!

Seriusly.. komputer yang aku pakai skang, adalah HAK MILIK peribadi aku!!! DEMI ALLAH!! Aku beli dgn duit aku...
Yer laa.. aku memang TAK MENGHARAP LANSUNG 'org ataih' tu nak bagi komputer sorang sebiji kat staf teknikal mcm kami ni...
Aku bukan nak tipu.. memang ada sorang kwn aku, yang sangat blur kalo pasal komputer2 ni.. pasal internet lagi lahh... nak menaip pon tergagap-gagap, apatah lagi nak explorer benda2 lain..

Ini hah.. bila dah ada kemudahan internet utk staf, banyak benda nak block.. itu nak block.. ini nak block.. gamak nyer, org yang keje jaga server USM ni, keja dia dok tgk trafic server tu jer lah kot..
Asal ada jer port yang donlod banyak sket, kat situ jer lah yang dia target (port aku lah tu!!)....
HAMPEH SERIBU HAMPEH!!!
AKU GERAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!
SUMPAH JADI NYAMUK BARU TAU!!!



*aku nak load gambar masuk dalam entry pon kena block! heshhH!!!!*

3 comments:

KIDbrush said...

woittt org kpg!! Neh awat la teriak semacam? On the mOOn ka?? sabaq naaa sat lg cek p ujung tanjung cari sireh 7 urat perasap siap2! biaq depa sedaq sket naaa ( hohm hohm prem prem prakkk...)

Aujinz said...

mak aihh...maghah sungguh laaaa...
saba cek lala..sabaq....ahaks..

.::CeK LaLa::. said...

KIDbrush:: hg ni mcm tau2 ja aku on the moonlite nooo.. hg pakai tropong apa??

Aujinz:: mau tak maghah!! kalo suma dh nak block, baik toksah bagi tenet kan.. lagi senang!!
heheh.. tp smlm ja yg marah2 pon.. ari ni dah blh senyum... :D ngeee!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini