November 18, 2009

::INFO> YONOO@FIREFOX::

Okey.. lagi info utk hari ni...
Ini istimewa untuk pengguna browser serigala api yang cumel itteww.. Mozilla Firefox..
Aku sejak² berkenalan dengan serigala api yang shomell ni.. aku memang tak beralih dah pada yang lain.. setia pada yang satu katanya...
Sebabbbb.. tah laa!!
aku sukaaa.. suka dengan tahap kelajuan dan kelancaran dia mempamerkan setiap link² yang aku klik...
Add on dia pon sangat² dan banyak yang berguna..
Antaranya gressmonkey.. yang boleh digunakan utk letak emoticon² yang pelbagai dalam blog u olss.. kansss!!
IE.. boleh?? tak boleh kanssss...
Pastu.. yang terbaru (takde lah baru pon..) Tapi agak lama jugak aku pakai benda alah ni..
So easy utk sesiapa yang sangat banyak memiliki laman² web yang berunsur kemasyarakatan ni..
macam Sis myspace, Madam windows live mess, Mr flickr, Baby twitter dan paling digemari oleh sume masyarakat internet, Bro Facebook!
Suka cek LaLa nak ingatkan...
Add on ni boleh diguna pakai utk pengguna Firefox saje yer..
Sape yang masih setia.com dengan IE, harap maklum.. add on ini tak leh guna kat IE korang k!
Kalo nak jugakk... tolong la berlaku curang... setialah pada Firefox pulak... hehehhe!!
Ok.. U olss boleh donlod add on tu kat SINI... SINI.. dan SINI... *klik salah satu jer dh laa.. sama jer sume tu..*

Ok.. bila dah abis donlod.. korang boleh letak add on yoono ni kat sidebar firefox korang..
pastu korang select lah ape yang korang ada.. tgk! suma ada.. Ym ada.. google talk ada... macam-macam... pilih jaa.. amik sume pon boleh!!
Nanti dia akan appear sume tu dalam satu..
Ini menjadikan cerita lebih senang.. tak payah korang nak bukak satu² website utk tgk status apdate kengkawan u olss.. dalam satu ni jer korang akan tgk sume... Untuk YM tu, kalo korang login dlm yonoo tu, korang tak leh login dh la dalam YM mess yang biasa tu... Then, stiap kali kawan² apdate status, akan tertera disebelah kanan komputer... easy kan...

OK.. Selamat Mendonlod..
Dan kepada pengguna IE.. silalah beralih arah.. kuikuikuikui...
|
|
|

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini