November 23, 2009

::GAJI OWH GAJI::

Org keje gomen.. harus tersenyum simpul hari ni..
sebab gaji yang ditunggu lebih kurang 45 hari (lebih sebulan woooo!!) dah pon masuk...
blogger-emoticon.blogspot.com
senyum la koranggg... sengihnampakgigi
sengeh la sampai ke telingaaa...
aku jugak yang HAZAB!!!

GAJI AKU TAK MASUK LAGI NIIII!!!!
blogger-emoticon.blogspot.com

Orang lain gaji sume dah tinggal setengah.. tak pon suku...
aku ni, tak nampak2 bayang gaji lagi...
KENAPA?? MENGAPA?? APAKAH?? BAGAIMANA??

Setiap sejam skali aku akan login maybank2u nak tgk gaji dh masuk ke belom...
tapi jawapan adalah HAMPA!!!
blogger-emoticon.blogspot.com

Dalam wallet Balenciaga aku ni tinggal seploh hengget jerrr...
Ape nak makan ini malam??

Tadi p tengok slip gaji...
Boleh la nak senyum senget sket...
terubat lah luka letak minyak gamat...
blogger-emoticon.blogspot.com
sebab gaji aku dah tak kena 'Potong' lagii...
Makna nyer, aku boleh lah melunaskan hajat utk membeli high heel baruuu!!!

Tapi kannn.. huhuhuhuhuh....
GAJI TAK MASUK LAGIIIIII!!!!!
BILA NAK MASUK NIIIIII!!!!
GAJI OWHHH GAJIII!!! MASUK LAAAA.... DING! DONG!!
blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

KIDbrush said...

Ang keje dgn haku nak. Haku bg full tiap hari keh keh

adha said...

alololo... sabar yer.. nanti dpt leh beli hi heel baru :)

Mawar_berduri said...

saya Senyummmmmmmmmmm......hihi...sebab sblom ni dah lame muncunggggg...hihi

rosma said...

kesiannyer xdapat gaji lagi..sy?23hb dh terpacak kat ATM BSN.hehehe..lame tunggu gaji tuh..cam tgu kekasih hati.huhuhu

.::CeK LaLa::. said...

KIDbrush:: keje ape ko nak bagi kat aku kid?? ko neh ade keje ke? kekeke...

adha::heheheh.. dh dpt dh.. tapi kan.. tapi kan.. dah bayar itu.. bayar ini.. blh lagi ke idamkan high heel tuu??

Mawar_berduri::kannn.. tu laa.. akak pon senyum jugakk... ^_^

rosma::Hai rosma.. salam kenalan.. hehehe.. tu la kan.. punya la tunggu mcm tunggu pakwe.. nak kena buat surat la kat PM jgn la buat kat org keje gomen ni mcm ni lagii.. sesak nafas rs nyerr.. kan kan

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini