November 19, 2009

::FAKE EMAIL!!::

Rajin pulak aku nak buat entry kan.. selalu nyer femalas nak mamfos!
sementara beloh masih boleh dihadap.. aku kena amik peluang...
Nak berkebun, tunggu kena balik umah la baru blh bercucuk tanam... kat sini dah kena block..
Nak buat SKT, idea mengauta pon tak menjelma lagi..
Check email ari ni, tetibe aku dapat email pelesu...
Selalu aku dpt fwd email pasal email fake dari 'Bank' yang palsu mcm ni...
tup tup tetibe aku plak yg kena...
Tengok email yang dihantar.. dari dynasty.com.my mana tahhh...
recepients pon bukan tuk email aku tu.. 'undisclosed recepients'
Tetibe jer dia bitau akaun maybank aku kena locked for security login...
Pastu suh login plak melalui link "Maybank2u" yang dia linkkan tuu...
Tak koser ahh akuu!!
Aku tak klik pon la kat situ...
Untuk mengSAHIHkan betul ke tidak maybank aku kena block..
Aku pon login melalui website maybank2u yang sah...
Dan bukti nyer...
Akaun aku active!!!
SEE!!!
Bengong betul sape yg buat keje tak bermoral nii...
heshhhh!!
|
|
|

1 comment:

adha said...

ish2.. tak da keja lain gaknya.. suka2 jek menipu.. dorg ni tak paham la aku.. senang2 jek nk carik duit cam tu

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini