October 29, 2009

::SEBAB MAMAT ENSEM AKU BELI SIMKAD BERUKBEN::

Nampak tak ape tu??
Gigih aku okehh.. berberukben kan kat opis..
padahal opis USM nan terchenta ni dah sedia maklum ada tenet free kann...
Tapi.. buat² la faham kalo dh guna tenet gomen ni...
serba serbi mak nenek sume nak diblock nyerr...
Tak leh laa kita ni nk cuci cuci mata sket ke kannn...
HADOOO!!

U olss...
Aku kan... sangatlah jatuh cinta dgn sorang mamat ensem nii...
Lantak lah korang nak kata dia tak ensem ke, dia tak macho ke...
pada pandangan mata setim aku niii.. ejejejjejjesss...
Memang lah dia yang TERBAIK!!!
Tu sebab.. kerana dia, aku sanggup membeli simpack berukben...
Ekceli, aku kan dh sedia ada modem celcom yang lama dulu kann...
So, aku cuma beli sim kad yang baru jer.. menggantikan sim card yg dh terminate tuuu...
Itu pon pakai prepaid... seminggu 20 hengget.. habis doploh hengget tu, ko nak reload, reload lah.. taknak pon takpe.. takde masalah disituuu...

Korang tahu laa... kalo guna tenet free tu, aku tak leh nak layan Mamat ensem niii.. sebab server block... Nak letak status facebuk pon berjangguiitt!! ini kan pulak nak layan² tv online sgalee... Memang HAMPUIHHH!!! laaa..

Tapikan... guna berukben ni walopon hanya 7.2Mbps...
AKU TETAP BAHAGIAAAAA!!
sebab aku tak kan lagi terlepas melihat wajah si ensem ku ituuu...
dulu aku folo dia kat tempat lain..ade aku penah citer kat sini..
tapi skang.. aku folo dia kat sini plakkk...
haduihhh.... boleh angauu u olsss!!!!
Kat fesbuk pon aku dah jadi fan dia..

Hanya kerana ADAM dalam NURKASIH,
aku sanggup mengorbankan masa tido ku diwaktu rehat, sebab nak tengok episod yang aku terlepas...
2 episod minggu lepas aku miss tauuu!!
Itu yang aku gigih mencarik jugak simpack brodben prepaid...
Dah 12.30... kira aci lah boleh start tengok.. hehehhehe..

9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nur kasih punya pasal

apa pon sanggup kan kak

hehe

ONE ZABA said...

jgn ada yang kena pelangkung udah la...

.::CeK LaLa::. said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:: itu harus yer dikkk... owhh ADAMM... huaahuaahuaa!

OneZaba:: Aiikk!! bunyi mcm zelesss jeww... heheheheh!

MuMMy 2 Haqq said...

hahahaha!! betoll!! byk sgt bloc2. baik beli berokben.

Mawar_berduri said...

wa...lpas ni ramai la orang ensem yang diterima bekerja ngan syarikat yg slalu buat promosi2 ni.....untung ..hihihi

Mawar_berduri said...

wa...lpas ni ramai la orang ensem yang diterima bekerja ngan syarikat yg slalu buat promosi2 ni.....untung ..hihihi

Nidza said...

Salam..perkenalan..

cinta itu buta...hihihihi

Zyma Saad said...

Tumpang lalu ye....

Nice blog.


http://zymasaad.blogspot.com/

.::CeK LaLa::. said...

MuMMy 2 Haqq:: kann... itu lebih baik.. ;)

Mawar_berduri:: itu lah nama nya untung org ensem... hehehe

Nidza:: salam kenal jugak..

Zyma Saad:: ok. lalu lerr.. kita pon dh lalu blog awak.. :D

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini