September 14, 2009

::AKU LAGI SEDANG BERDUKA CITA::

Aku lagi sedang sedih...
uhuhuhuhu...
aku tidak dapat bersiaran lansung dari PC ku sendiri!
Tatau pasai apa, tup tup tiba2 petang ari jumaat last week, PC aku tertera 'CABEL UNPLUGGED'!!!
Terkejut aku weyyy!!
Aku dah try cucuk pasang balik berkali kali network kabel tu..
aku dah try shut down n on balik pc tu...
hasil nyer... mendukacitakan!!
huuuwaaaaaaa!!!

Pagi ni, aku igt dh ok lerr...
ghuper nyerrr... huuuwaaaaaaaa!!!
Dugaan...dugaan....
Aku p tanya technician komputer kat skul aku...
deme kata, pusat komputer dah blok aku nyer internet sebab aku buka website lucahan dibulan posa!!
Hampeh tau korang!!!
aku idak laaa sampai TERDESAKKKKK sangat nak bukak web lucahan sebegituannn... aku masih ada keinginan yg normal ok!!!
MAne de aku bukak website yg segebitu rupa!!!
TAk koserrrr lah akuuuu.. cemuih dah tau dok tgk yg kat umh tu hah!!!
Seingat aku, time aku jadi mcm tu, masa aku dok YM ngan HUbby aku.. pastu tetibe trs keluar "NO NETWORK CONNECTION" "CABEL UNPLUGGED" hah.. mcm tu lah lebih kurang...
Padahal, kami dok tgh sembang2 psl nak persiapan raya jerr...

HAduhhhhh!!! camane niii!!
ini aku bersiaran dari PC makmal sebelah...
takkan aku nak melekap kat sini sepanjang masa kan... Lab aku sapa nak jaga?
Tu laaa.. padah nyer... hasek mengadap komputer jerr.. keje yg lain tak jalan...
Tapi bagus jugak, pc aku takde internet, blh gak aku ngadap keje lain... hehehhehe...

Tapiiiiiiiiiiii!! aku nak jugak ade internetttttt!!!
aku BOHSAN dowhhhh!!!!
Aku nak apdet blog!!!
Aku dah created dah kad ghayer nak bagi kat korang sume yg rajin masuk blog aku.. baca blog aku...
tapi tak leh la jugak nak pamerkan disini... sbb sume tu dlm hard disk pc aku... tak rajin lah aku nokkss nak copy sgale masuk pc org....

HAduhhhhh.... biler org tu nak mai repair ni.. aku dah wat repot dah.. alamak aiiii.... tensyen gue dehh!!
|
|
|

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini