September 9, 2009

::09/09/09::

999 BOMBAAAAA!!!! POLISSSS!!!

blogger-emoticon.blogspot.com

today is 09/09/09!!

- today, 09/09/09 jam 09:09 pagi, kat kampus engineering ade Majlis Upacara Konvokesyen Komemoratif... Majlis tersebut diadakan di Dewan Utama Kampus. Untuk mengetahui lebih lanjut, klik SINI. Bukan aku tak nak copy paste masuk sini.. sebab news tu panjang lebor.. kang kome malas nak baca... hehhehe... Now aku tgh layan video live Streaming dari sana. Aku tak dapat jemputan.. sob! sob! sob! yer laaa.. kata kau, aku bukan insan² terpilih utk ke sana... kan!
Tapi bagus gak tak p pon... Sohih buhsan tahap itik berak kapor kan? Layan streaming yg sangkut² ni pon jadi lahhh!!

- Today, 09/09/09 adalah bufday seseorang yang pernah dulu bertahta dihati...
*kuyup la kau kan tetibe teringat kisah lama...*
Apa lah kabar nyer.. org tu kan? igt tak lagi dia kat aku ni...
*tiba² pitammmmm*
hahahhahahahhA!! jelir

- today, 09/09/09 errmm ape lagi ehh yg berlaku ari ni??
HAH!!!
Bulan 9 ni ramai besday insan² yg terdekat dgn aku... antaranya...
13 ari bulan ni, besday my lovely doter.. NURDINA BATRISYIA dan pak lang dia.. my bro.. SHAHRUL NIZAM...
pastu 20 ari bulan lak, besday the only one my lovely mum.. RODZIAH BINTI SABAR...

Owhhh... upacara konvo itu dah start... hehehhe.. layan streaming....
byeee!!!

eh lupaaa.. kalo u ols nak layan streming gak, boleh masuk SINI.. tapi, Best view with Internet Explorer 6.0 above!!!

BYEEE!!!
|
|
|
|

1 comment:

oMMy fiRuz said...

x de yg menarik pun 999..ingat nk wat sumthing 101010 next year..apakah?kah?kah?

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini