August 6, 2009

::DIPAGI KHAMIS YANG FELAI::

Hari ni, pagi² lagi aku dah felaiiii....
Layan lagu² ROCK KAPAK kat Hot FM...
Memanglah boleh buat org syahdu-syahdan layan blues dipagi khamis gitew....
Aku lak, masa elok jer sampai opis tgh baik jer amik parking,
skali kluar lagu 'SEJIWA' dari Spring...
Haduhhhhhhhhh....
Lagu feveret hokeyyyY!!!
Lagu SEJIWA tu.. lagu kegilaan aku sepanjang zaman dulu kini dan selamanya....
Sanggup aku lepaskan masa touch card dok dalam keta layan lagu SEJIWA...
Syorkkkkk nyerrrr lah!!!
Teringat zaman-zaman dedoluuuwww..... heh!
Abis jer lagu tu, aku cepat² naik opis..
cucuk headset kat HP semata-mata nak dengar lagi lagu² rock kapak kat Hot FM...
hehehhe.. n now aku telah menggodek you tube carik videoklip lagu 'SEJIWA' versi asal...


JOM LAYAN!!!


Pada irama ku berpesan
Lagu ini ditujukan
Padanya yang Tersayang

Kasihku kau pernah dipersia
Lalu kubawa cintaku
Sebagai penawarnya
Biar lukamu masih terasa

Sesaat engkau tidak ku temu
Bulan seakan pilu
Tiada dapat beradu

Begitu jika engkau membisu
Badai jauh dilautan
Tiada ketepian
Sebegitu cintaku padamu

Usahlah cinta dibawa bersama
Ditenggelami mentari di timur
Gelap gelita tiada bercahaya
Ku tiada berdaya

1
Inginku selalu di sampingmu
Tiap waktu siang melambai malam
Bagaikan senja denyutan cinta kita
Penyambung hadirnya

( ulang 1 )

Akan ku bina istana bahagia
Menjadi lambang kasih berpanjangan
Hentikan airmata pedih kenangan
Yang mencakar perasaan
Mekarlah bunga cinta
Seharum wangi kemboja
Mekarlah bunga cinta
Di taman kita sejiwa


Boleh dikatakan.. kebanyakan lagu² kumpulan spring memang menjadi kegilaan aku...
lagu cintan cintun aku la tuuuhhh...
Waktu bercinta.. waktu frust.. lagu² kumpulan Spring yg banyak aku layan...
Wahhhhhhhhhh... tetibe aku menjadi seorang wanita yg jiwanges pada hari ni....

1 comment:

oMMy fiRuz said...

i suke lgu sampai hati.. lagu tu sesuwai sgguh utk insan2 yg frust menonggeng..

pstttt..cek lala tenkiuk keychain tu..len kali i nk cekelat..*lelebih plak*

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini