August 19, 2009

::BETTER THAN NOTHING::

Semalam aku tak hapdet belog... Walopon hanya sebaris kata-kata...
Sebab semalam kepenatan kelmarin masih terasa diujung² kaki...
Semalam jugak aku tak mengadap sangat depan komputer...
Ape aku buat??
Aku buat bodo... aku buat tatau... aku buat buat bodo tatau....
Ari ni mood nak menghapdet pon kering ditengah panas matahari...

Tapi tetibe aku teringat yang aku ade godek² pic dan buat editing sesuka ati satu ketika dulu...
Editing ni aku buat, sehari.. skali... tak pon.. 2,3 ari... 2,3 kali... tgk pada kemampuan mood aku nak melayan...
Ade pic yang dah berjaman aku edit.. tapi tak penah display.. ade gak gambar lama tapi baru di edit...
Yang pasti, Aku tak pro.. aku cuma guna photoscape dan menggunakan idea kepala hotak berjambul aku ni jer...
Gambar yang diambil pon, hasil camera 7 megapx dan camera henfon black ai pis aku ni hah...
Aku tak berdayo nak menembak guna canon bla bla bla walopon aku sangat menyukainya... huuhhuu!!

So.. layan kan jer lahhh...
"BETTER THAN NOTHING" kannnn...



*Disebalik cermin itu...*



*Iklan ubat gigi kayu sugi*

*Blh tak nampak perbezaan pada gambar ini??*

*aku suke gambar ni.. relek dan santai...*



OK!!!
SEKIAN.. TERIMA KASIH...
KOMEN.. JANGAN TGK JER...


3 comments:

oMMy fiRuz said...

suke gambo iklan ubat gigi tu..
AFUNDI ceklala :P

ONE ZABA said...

wah terornya cek lala renowet gambak....

sampai budak kenit tu tak berambut di renowetnya!!!!

Noy said...

cantik pic no.2 tu...

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini