July 18, 2009

::MY BESDAY::



SELAMAT HARI LAHIR CEK LALA
YANG KE 29!
^-^
Tahun terakhir CEK LALA dalam era 20-an..
huhuhuhuu...
tawon depan CEK LALA dah masuk list org 30-an...
*welkam.. welkam..*
huuuuwaaaaa!!! "o"

Tawon ni last la Cek LaLa nak gediks²!
Tawon ni last Cek LaLa nak over² dress up!
Tawon dpn CekLaLa kena serius!!
Cek LaLa kena serius tumpukan pada kerjaya!!

ceeeewaaaaaaaaahhhhhh!!!
Volehh keuu??

Boleh ke CekLaLa nak ubh penampilan dari da vouge da vass,
kepada da vuge da makcik makcik??
huhuhuuuhu!!!
Alahhhh... Cek LaLa pon bukan nyer vouge ala ala artis holiwud nun!!!
Dress Up perasan muda jerr... Sebab CekLaLa still rasa umo CekLaLa ni muda remaja... kan?

Tapi gediks tu harap² blh la dikurangkan...
Umo dah tua, anak dah besar.. takkan nak gelak serupa langsuyor lagiii.. kan?
NO MORE GELAK² BESAR!!
nak gelak kena tutup mulut. ala ala ayuuuu gituu!! hik hik hik

Tapi... rupa paras harus ku jaga!!
agar tidak nampak ketuaan, tidak nampak kekedutan...
any petua??
sharing is caring okey!!

OKEYY!!! SELAMAT HARI JADI UTK DIRI KU!!!!
DOAKANLAH YG TERBAIK UTK DIRIKU!!

*Tanam Pinang Rapat Rapat*
*Agar Puyuh Tak Dapat Lari*
*Apa Special CekLaLa Dapat*
*Untuk Hadiah Hari Jadi*


=>outo publish entry<=

5 comments:

ONE ZABA said...

kalau dah masuk 50an pun tak kisah kalau nak gedikk... bukannya salah.

Rinna said...

Cek La La,

Happy Belated Birthday yang ke 29 tahun. Moga di panjang umur dan dimurahkan rezeki..yer. Jgn nakal2 yer..:)

.::CeK LaLa::. said...

::Onezaba:: hehhehee.. buruk nau opah umo 50 dok gedik2 lagi..

::Rinna:: Mekasih kak rin.. Lala nakal sikit jerr....

iEn said...

happy besdey! moga lebih encem dr sebelum ni huhu

.::CeK LaLa::. said...

::iEn:: Lebih encem dr dulu?? errmm.. konfius!!
Anyway!! Tengkiyuuuuu!!! Muaahhh!!

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini