July 28, 2009

::CEK-LALA KEMBALI::

Haluuuuu u olssss!!!
cek-lala dah balik dr Langkawi..
tapi tak shopeng pown... beli yg ringan2 jer...
malas dik non nak tanggung sgala menda yg berat2 tuuuu....
Lagipon.. cek-lala bukan pegi nak merendek.. bukan pegi nak menggedik atau nak meroyan membeli belah sgale...
Cek-lala pegi sebab kursus.. yerr.. kursus okeyyy!!!
Tapi.. mak tetap vouge yer!!
Tunggu apdet nanti.. sebab now, mak kena kuarentin...

Ini.... ole2 ringan dari Langkawi...
Cek-lala tahu, ramai pengunjung blog cek-lala ni.. sebab visitor status tu setiap hari bertambah...
tp kebanyakan nyer malu2 tucen...
takmo pamerkan diri masing2... Takpe.. cek-lala tak kesah...
So, pada semua pengunjung² belog cek-lala... bagi u ols punyer alamat kat cek-lala eh..
cek-lala nak mengepos bnd alah tu kat u ols sbg tanda terima kasih dan sewaktu dgn nyer...
u ols blh bagi alamat rumah atau alamat opis atau alamat rmh kedua atau alamat surat menyurat... blh send alamat tu kat email atau YM : nza_ila@yahoo.com

ok daaaaaaaaaaaaaa!!!!
muahhh!! muahhh!! muaahhh!!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini