June 18, 2009

::TERENGGANU SOKMO II::

ini ialah pasukan sorak yang di import khas dari USM Pulau Pinang
depa ni student.
Tapi memang lah teruja tgk depa ni buat sorak.
Tak reti penat mulut tu dok nyanyi².

"rumah tepi sawah, pakai langsir warna kuning!
marah jgn marah, bola kami masuk jaring!
"

"tepukan sayang!! muahh! muahh! muahh! muahhh! muahh! muahh!"

"tak apa tak kesah yg penting kita cuba!
its ok its orait come on USM fight! fight! fight!
"

Haaaa.. tgk!! aku dh leh hafal lagu2 dorang!
4 hb tu dah start acara utk olahraga. USM dh dapat pingat emas pertama dihari kejadian dlm acara 5000m lelaki.
Boling start 6 hb sampai 12 hb. Disebabkan aku adalah dtg utk acara boling. maka, gambar yg ada hanya lah boling sahaja.. sukan lelain, mintak mahap yer.. tak dpt nk mensnaping! ekekkeke...




*aku dh gumok laa.. kan? bolat jerr.. tp menten comey takpe..*

Utk boling, USM bawa balik 3 pingat tahun ni. 1 Perak, 2 gangsa. Acara perseorang wanita dan berkumpulan wanita dan all event. jadilah kan daripada takde.. Team lelaki?? bila nak ada pingat ni.. asek pompuan jer bawak balik pingat!! apee daaaa!!!

Pingat keseluruhan
Acara Emas Perak Gangsa
Olahraga 3 2 7
Bolatampar Pantai
1
Boling Wanita Single
1
Boling Wanita All Event 1
Boling Wanita Berpasukan 1
Hoki 1
Sepaktakraw 1
Futsal Veteran
1
Futsal Senior
1
Pingpong 1
JUMLAH
5 4 12

*sumber: Website Kelab KKSSK*

Ade lagi citer... citer yg best!! yg buat aku kembali bermoody dan bersemangat di Terengganu! heee... tunggu....

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini