June 19, 2009

::"MODEL BERTUDUNG"::

aku masuk CONTEST??
Hahh.. aku dh masuk contest u olsss!!!
Jangan tatau...
contest tu tajuk dia.. "MODEL BERTUDUNG"

Contest ni anjuran blog ummie_mirahaziq.
Disamping tujuan utk mengerat silaturahim sesama blogger, ummie_mirahaziq jugak nak promote blog dia.. Iniseatif yg bagus! Keep It Up Bebeh!!
Ade citer sebenonyer antara aku ngan si pemilik blog itu.. hehhehe.. nnt citer eh..
Now nak cukupkan syarat² contest ni dulu..

Disebab ini gambar terbaru.. maka aku letak gambo ini utk contest.. tp aku tak sure lah jenis tudung ni ade ke tak dlm senarai syarat2 dia tuh.. sbb aku ni bukan kenal jenis atau nama2 tudung... hahahahah... xpe kot eh reen...

Eh.. korang yg lain pon leh join laa... JOM ARR!!! klik SINI
Aku pon bloghop jer blog si Reen atau Ummi_mirahaziq tu.. skali berminat plak dgn contest ni.. sbb tak perlu bersusah payah jawab soalan sgale.. contest yg sgt senang!
pulak tu.. nak jadi citer, sembang pny sembang.. tanya punya tanya.. sekampung lah pulak kami ni.. hahahhaha!!
Ok! reen.. akak masuk list taw!! ahakss!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini