March 17, 2009

::RESULT MY NEW HEADING BANNER!::

Susulan dari N3 VOTE PIC aku tempoh ari... *bulan lepas ekceli...
Aku ade minta korang² sume wat voting bout pics yg dh aku edit kan tuh...
Dan aku janji, pic yang mana dpt rating tertinggi, aku akan amik tuk wat header banner!


So, keputusan nyer...

Gambar 1 dan gambar 3 dapat keputusan yang sama.. 3 V

Aku tau.. lately, blog aku mmg jarang yg view.. aku tgk dari rating statik blog aku pon mmg tak ramai viewers yang masuk.. kalo ade pon maybe bloghop atau tersesat kat pokcik gugel! hikkkss!
Ape² pon aku tetap ucap BEBANYAK TERIMA KASIH kat korang yang slalu masuk blog aku.
Even yang silent reader.. aku tetap jugak nak ucapkan TERIMA KASIH!
Aku tak kesah sume tu.. sbb aku pon jarang sgt nak melompat dari blog2 ke blog kengkawan..
bukan bermakna aku tak sudi.. bukan bermakna aku sombong.. bukan bermakna aku tak suka.. tp masa dan keadaan yang membuatkan aku tak berupaya nak menyelit ke blog kalian..
Sesape yg tersenarai dalam blog list aku, yang update blog secara kebetulan time aku online.. akan aku terjah secara sambilan...

Okeh... berbalik pada tajuk! *tetibe emo jap tadik!*

Jadik nyer.. keputusan itu seri...
Oleh sebab xnak ler kang ade yang bertumbuk sesama kalian...
aku amik dua2 pic itu sbg header banner aku..
ACI TAK??

So, setelah diedit.. ini lah hasil nyer...
Ini lah heading banner aku yg baru..
nnt aku letak okey!!

SAYANG KORANG SUME!!
MUaaaaHHHH!!!
peluk


No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini