March 12, 2009

::DINNER AT LAKETOWN::

Malam tadi, aku n all komittee yang utk Majlis Ulangtahun ke 15 PKKK ari tu, pegi dinner kat Bukit Merah Laketown...
Hujan dari petang tu membawa sampai ke sana.. So far, takder la melebat sgt... Nasib la bas USM disediakan.. Jadi utk ape membazir duit yg tak seberapa itu kalo perkhidmatan telah disediakan... cheewahh!! hehehehe...
6.30 ptg, my mewwah dah terparking kat belakang skul... ujan still berintikan diluar... aku menten vouge dalam keta, dok amik gambo!
Anak-anak?? hurmm.. Utk kesekian kali nyer, my hero, my luvly, my bOO, kena lah menjadi babysitter jap... So, dat nite, papa cares laa... My bOO (udah panggil 'my bOO' plak) tu mmg tak pernah menghampakan kalo diminta tlg utk jaga anak²... Aku akui, kalo dia yg jaga anak, mmg melebih dr aku jaga... so, aku tak pernah ada rasa risau dan khuatir.... TQ LALINGGG!! MUaahh! Muahhh!!

Okey Guys... enjoy da pics!
mls nk type!
'padang rosak'.. semalam ujan ribut!
huhuhhuuhuhu!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ok Laketown!
TQ very muchhh!!!
Len kali kami mai lagi naaa!!!


No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini