February 26, 2009

::JOM PICS!!::

Kat bawah ni, ade 5 pics yang dah aku edit guna photoscape.
Ekceli.. aku neh bukan nyer pakar bab² edit meng edit gambo...
even guna photoshop, aku masih gagap...
Aku akui, antara photoscape n photoshop, aku lebih kepada photoscape.. sebab ianya very the senang.. sape stuju? laparhangkat kaen! WooOPss!sembah sengihnampakgigiheee! Kelllassszz korunk!

Bagi aku, guna photoscape, ko hny perlu klik sana.. klik sini.. adjust serba sikit... hagak dah cung.. SAVE! very the easy kan?
Tapi kalo guna photoshop, ko kena tahu funtion dan kena ada sedikit pengetahuan dalam photoshop.

Tapi bagi aku, kedua-duanya perlu ada kreativiti...
Dan paling penting, kalo ko rajin godek, penggodekkan ko itu akan menjadi bertambah cekap dan tekap! BETUL TAK? ngeh ngeh ngeh!sengihnampakgigi
Sape stuju skali lagi hangkat sluar!gelakguling Aahahhahaahha!!
Ape kene aku ari ni?garupale weng ke?? agegegegegege...gatai

Tapi skang.. aku nak korang bagi support kat aku...
Vote laa pic mana yang korang berkenan...
Bukan suh korang teka².. Aku suh korang VOTE jerr...
Sebab, pics mana yg dpt paling byk vote , akan menjadi header banner aku!
Yearrghhh!!!!
Aku budak baru belajar.. kalo ade ape² yg korang nak bagi fendapat atau fendapatan, sila laaa sila bersila...
InsyaAllah... Aku akan terima seadanya... lalalalalalala...siul

GAMBAR 1


GAMBAR 2


GAMBAR 3


GAMBAR 4


GAMBAR 5





Dipersilakan utk meng vote!
hehehhe...

Gambar ni aku suke sebab aku amik waktu mlm hny guna hp cabuk aku tu jer...
Tp bila dh aku edit.. sgt menjadikan aku seronok utk melihat dan terus melihat..
nak pulak model cilik tu mmg pandai bergaya depan camera dh skang ni...



SELAMAT BERHUJUNG MINGGU UTK ANDA!!!!


No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini