February 17, 2009

::HELLOOOO!! FIREFOX ADDICTED!!::

AKu berani potong rambut!!
Aku yakin pasti korang adalah diantara penggila browser Firefox like ai kan??
huuuhuhuuhu!!

Aku ade jumpa sumtin yang blh wat aku...
Wahhhhh!!
OhHh nOO!!
uuHUuuu!!!
Arrghhhhh!!
dan aku yakin korang pon akan jadik weng mcm aku gak!
**atau lebih dr ittew**
**tu pon kalo korang loved firefox like ai!!!

Jom masuk!!
Photobucket



Gerenti tahap hantuk lantai laaa best nyerrr!!!
Memang korang takkan nyesal!!!
Macam-macam yang korang nak, korang leh donlod kat dalam tu...
korang nak ape?
wallpaper?
animated gifs?
buttons?
banner?
avatar?
Pendek kata, pjg tak kata ape² ape saje benda sume yg berlatarkan si Musang kesayangan itteww, sume ade taWW!!
huhhuhuhuu!! Hakakkk terujaaaa dekkk!!

Akhir kata...

Photobucket

MAJULAH SI MUSANG UNTUK NEGARA!!!!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini