January 28, 2009

::Malwarebytes' Anti-Malware::

Malwarebytes' Anti Malware is an anti-malware application that can thoroughlt remove even the most advanced malware.
it includes a number of features, including a built in protection monitor that blocks maliciius processes before they even start.

nerd ehemmm!!
jgn tak caya.. aku pandai tulis bahse omputeh... ngeeee!!
hahahahhaa...
ekceli.. aku copy baekkk punya!!
Tu sume hasil usaha kerajinan aku nak membaca buletin yang setiap bape bulan skali dihantar ke skul aku. Nih aku nak share ngan u olss pasal satu anti malware yang aku pon xbape pasti ape fungsi dia.. hahahhaha! boleh gitu?
Tapi sebab yang memberi tips n trik itu adalah dr Pusat Komputer yang turulung dan mmg aku percaya, so aku nak share ngan korang dan aku pon telah donlod software yg berkenaan.

Korang nak download software tu.. kat SINI

1. Download n save lah kt mana² yg korang suke dlm komputer korang.
2. Dh donlod, install lerrr.. ** tu pon nk kena ckp ke?** hehehhe!
3. Ikut jer ape yg dia suh, n install a "default" only
4. Sebelum installation tu complete, korang check dulu bnd² ni..
->Update Malwarebytes' Anti-Malware
->Launch Malwarebytes' Anti-Malware
5. Finish n program will be start automatically. Dan korang MESTI kena update dulu program tu sebelum SCAN! MESTI UPADATE!!!


6. Scan la pc korang... **mcm yg aku wat nehh...

7. Dah abis scan ape sume.. korang klik la kat show result tu nk tgk all detected treats.


8. Ini contoh detected treats yg ade kt pc aku. Pastu pastukan sume treats tu dh marked then klik kat "Remove Selected".

9. Then dia akan kluar spt ini....


9. Selesai... Restart la balik komputer korang utk effect...

Simple jer.. tp aku tak bape pasti sgt function dia.. Ade sesape yg lebih arif?? Sila lah.. sila... Aku menerima dgn tgn terbuka... heee!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini