December 3, 2008

::CUTI PANJANG - CITER 8::

Okehh!! ini N3 yang terakhir utk "citer Cuti" haduhhh.. fenat jiwa dan raga!
Cerita seminggu wat skali harung.. mana tak penah!!

Ahad, kengkawan aku tuh dah nak balik.. Aku dtg lagi kat dorang pagi tu bawak bekpes... Aku goreng Makaroni jer.. sebab senang sume benda dh ade kat umh.. aku takyah ke kedai lagi... So, ari tu we all bekpes makaroni jam 11 pagi.. hehehe.. sebab ade yang bangun lambat lah ape lah... Takpe.. nanti perjalanan dorang jauh lagi..
Aku sampai, Awin dh bangun awal sebab dia janji nak mekup aku.. hehehe.. gediks lagi!
Dah siap mekup, anak dara aku pulak nak enterprem.. mekup la dia plak.. huhu.. anak beranak same jer!! hahahaha!!

**aku lepas mekup**

So, ari tu dorang cuma nak ke town nak beli barang sket.. aku pon mcm yakin jer tahu jalan nak ke town..

Lepas dorang sume dah mandi n sarap, turun bawah, sempat lagi menggediks kat tepi kolam.. Memang kalah artis la u olss!! Memang superbb!! makan hati la erra fazira kalo tgk u ols bergambar!!

Siap bergambar, mulakan perjalanan ke town.. dengan penuh berhati-hati aku mencarik jalan.. huhuhuuu!! sampai jugak akhir nya... Bawak dorang ke Perangin Mall.. sebab AJ nak cari cd.. Cd ape tah... Pastu abis pusing².. aku bercadang nak bawak dorang ke tempat beli jeruk²..
Kluar dari perangin mall, aku lak teraba-raba nak carik jalan.. Memang hampeh la aku ni.. Failed terus!! pangkah lah jadi orang Penang!! Kesian dorang yang dok folo belakang aku.. Last² dah 2,3 kali pusing kot jalan yang sama jer, dorang sms ajak g mkn jer kat kedai nasi kandar, driver dia nak pengsan sebab tak dapat nasik!! hua!hua!hua!
Yang pelik nyer.. dalam town aku failed.. tp nak ke Gurney aku pas pulak.. huhuhuhu!! Kat Gurney Drive, singgah makan kedai nasik kandar kaleed... Dorang kata sedap.. ntah lah.. aku nasik kandar ni kureng sket.. tp takde lah sampai tak makan kan... mkn jugak.. cuma tgk situasi kedai n org yg keje kat kedai mamak tuh...
Sebelum pegi makan pon sempat lagi gediks sekeping dua.. balik ari makan pon gediks lagi 2,3 keping... huhuhuuu!!

Pastu dorang nak balik ikut feri.. jadi aku bawak pulak dorang ke feri.. nyehh!! jalan ke situ aku sudah pas!! sila bangga dengan diri aku!!
Dalam feri mcm biasa, gediks itu sudah pasti... hehehhe..

Kluar dari jeti, kami janji nak benti kat Hentian Juru utk majlis perpisahan! Wahhh gituuu!!
Thanks a lot u Olss!! Korang dah buatkan 2 hari untuk ibu betul2 have fun!!!
Ibu Hepi dapat kenal ngan u olsss!!
Nanti datang lagi tawww!! kita berkampung lak tepi laut!!
hehhehehhe!!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini