November 2, 2008

::UNIK n AiLaik....::

Aku dpt Tag dari akak cantik ni lagi...
Tag yg dulu pon lom wat lagi... nyehhhh
Tapi aku ske Tag yang ni..
very the unik!!
Akak... org langkau wat keje skolah ehhh...
wat yg ni dulu.. sbb best!!
ahakss!!

Bila aku baca memula td.. rs mcm nak amik esok jer..
tapi kang mcm ala ala menifu gakk.. sbb aku sedang cantik pada esok ari...
hahahhahah!!
So, pikir pikir balik.. ape salah nyer aku buat Tag tu mlm ni.. sedang aku tidak cantik beserta velengas neh... ape salah nyer kan.. aku bukan nak kejar glemer pownnn!!!
auuwwWW!!!

Cara dia...


Law & Order
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this


nombot 1 - nombot 3:



nombot 4:
Tengok! NO editing! NO mekup! No cun clothes! mmg velengas!!! hahahahha!!
Ni aku amik jap tadi n now aku masih wat keje yg sama.. iron baju keje somi isteri...
sambil-sambil dok mentenet!
Lihatlah.. betapa tinggi jer tempat bertenet aku.. itu semata-mata utk menghalang dari anak2 aku mengganggu gugat keje part time aku neh!! nyehhhh!!!

nombot 5:
Aku pangjangkan TAG ni pada...

MAK DATIN
blog dia susah sgt nak wat entry bergambar... hehehe

MAMA MENCAH
aku suke kat ko REHAN!! hahahah

PAKCIK KM
harap2 pakcik sudi lah menjawab dgn ikhlas TAG dari ila ni pakcik... huhuuhu

KAK IMAH
boleh dok mung jadi spoting kak mah?? huhuu

cik embun..

Bunggg... jawab la taww!!! kalo blh wat ade si hensem ko tu skalik...


hehehhe.. 5 jer blh dak?? ngelat neh!!

nyehhhhh...


---------------------------------------------------------------
Nota Bulus kaki!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini