November 17, 2008

::TAG DARI BUDAKBERUS::

Kena langsaikan utang TAG dari budak berus ni... Aku pon tatau la dari mana budak ni muncul.. tetibe jer mengorat aku.. huhuuhu!! konon konon aku glemer la kan...
Tapi ape2 pon, aku tetap nak kawan gak ngan sesape jer yg masuk blog aku.. aku cuba gak menjadi pengintip blog depa walopon aku tak say anything! hiksss...
Okeh berbalik pada tajuk...

Soklan Tercicir SPM 2008<< tajuk yang ampeh! kalo lah betul soalan SPM 2008 cenggini ropenyer.. harus aku nak amik skali lagi SPM!!! hahhahah!!

1)If you were free to change your name then what's yours?
2)You are known as M'sia most hottest man/woman, will you prefer 'warung' for lunch?
3)You are hunted!! You should bring 3 most important belonging!!
4)Suddenly a beautiful "jin Ali Baba" looks like Era Fazira appear while you in toilet and you need to complete all 3 wishes in 3 second or she will "show" your 18SX pic in internet! What is your wishes?
5)You have 10 minute to live... what will you do?
6)You drive BMW, ride Harley , wear Padini's top to bottom and a hot girl/boy dating you , but only 5 Hinggit and no credit card in your pocket!! So where to dine?
7)You've reach the moon, what will you place on it?
8)You are Brad Pitt/Angelina Jolie, who will you bring to The Red Carpet Ceremony?
9)You found a bag with 5 Million ringgit inside it! What will you do?
10)A boy/girl which you admired for a very long time asking for a date, what will you do ( you only have 1 ear, 1 leg, 1 hand,1 eye, big nose, and 'Jongang'!)
11)You married these stars, what Malay name will you give them?
-Jason Mraz
-Brad Pitt
-Rain (korean)
-Kenye West
-Rihanna
-Angelina Jolie
-Ashwara Rai
-Jessica Alba


JAWAPAN::

1. CEK LALA DA HOTZ! AuuWW!
2. Alaahh.. i tak kesah yuuu.. janji perot kenyang.. WAHH!!!
3. Anak2 daku, henpon, beg duit... hehehehe..
4. Adoiii.. ape nyer soklan nehh!! skali jin ali baba daaa!!! ape nak whishes kan nyer??
5. mengucap la dey!!
6. Ahahahhah!! makan laksa lori yang lepak kat tepi jalan tu... rs nyer tak cukup 5 hengget gak... belasah jer lah! janji makan!
7. hahahhaha.. sohih kes verangan tak sudah neh!!
8. Wow! im angelina jolie yuuu... of kos i nak bawak anak2 i laaa.. weewiitt!!
9. Adooyaiii.. aku slalu verangan camni.. jln2 tetibe tersepak beg isi duit! hahaahha! ape aku nak buat eh? ermm... nanti p dulu... banyak bnd nak buat neh!!
10. ahahahahhahaha!! adooyaiiiii!! aku sarung satu badan topeng barbie ler.. kasik comey sket...
11. -Jason Mraz = JAMAL ABDILLAH
-Brad Pitt = BADRUL MUHAYAT
-Rain (korean) = [ni lelaki kan?]ermm.. RASHID SIBIR
-Kenye West = [sapo lak neh?] KIKI LALA
-Rihanna = ROHANA JALIL
-Angelina Jolie = [owhh ini fav ni.. taruk nama besh2 sket] JULIE DAHLAN
-Ashwara Rai = WARNA WANI
-Jessica Alba = JESLINA HASHIM

ok dahhh.. eh! dia tak suh TAG sesape dh kan?
takpe aku wat syarat sendiri.. sbb aku dh kena kan?
so, aku nak kenakan org lain plak!!
hahaahaha!! sangat kijam aku!!
::DIR::<< adik janggut ni mmg sepoting!
::MAMA MENCAH::<< sku ske jwpn² tag mu
::ZAHIRAH::<< kite nk tgk awak sporing ke tak.. hikkss..
::KAK AZZA::<< akak cantik ni pon sepoting!!!
::CT&CM::<< nak CM yg jawab.. sbb suke baca CM nyer jwpn tag! kontrebesi yuuu!!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini