November 12, 2008

::SAMBUTLAH SALAM::




"SALAM MESRA KAN KU BERIKAN...
HARAP TERIMA SEPENUHNYA...
OH TANGISAN!
KAU HENTIKAN...
MARI GEMBIRA BERSAMA..."

:woooh:

Penah dgr lagu ni??
Lagu dendangan A.Halim...
wallaweehhhh!! jangan ingat cekLaLa yang lahir tahun 80an tatau lagu tahun 60an taw! Cheyyy!!!!

Tapi ari ni CekLaLa bukan nak cerita pasal A.halim...
CekLaLa nak berikan hadiah istimewa tu pada kengkawan blogger yang semakin hari, semakin ramai CekLaLa kenali...

Tak sangka, dunia blogging ni boleh menjadikan ikatan silaturahim yang tak pernah termimpi utk mengenali boleh terjalin dengan hanya satu klik!
Banyak yang LaLa kongsi bersama u all sepanjang Lala dalam dunia blog ni...

Dengan berbesar hati.. Lala nak sampaikan
"SALAM MESRA, SALAM MANIS, SALAM CERIA"
buat semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yang sudi menjengah, menjerit, men'say' monink pepagi, mengintai memalam hari ke blog LaLa yang serba kekurangan ni...
Onestly.. Lala memang tak pandai mencari kawan.. Tapi Lala suke berkawan...
Harap sume terimalah hadiah yang tak seberapa ni dari CekLaLa de HotZ!!!

On listing...

Kak Azza
Cikgu Onezaba
Dr. Araz
Dir & Fara
Kak Ct & Abg. CM
Sis Lin
Kak Kuina
Shay
Kak Mya
Ju-aRe
Jebat
MaMa Mencah
Ira
Kak Imah
Embun
Kak Tera
Kak iLa
Pakcik KM
Fysal
iEn
Along Arman
Biskut Rajin
Cinta Melo Ais

Dan juga pada sesape saje yang sudi terima bingkisan salam kasih ini....
Amik yer.. tampal kat blog u ols!
TQ! TQ! TQ! TQ!


:wave:

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini