November 21, 2008

::PERTEMUAN INDAH 2 JIWA::

Setelah beberapa hari mengukir janji...
Mencipta angan-angan indah bersama...
Menjalin kasih di alam maya..
Hati kami tak perlu menunggu lama utk bertemu 2 mata...
Dari desakan jiwa yang memberontak untuk dipertemukan...
janji demi janji dibuat... akhirnya kami dipertemukan..
McDonald Autocity, Juru telah menjadi saksi kami...



Taraaaaaaaaa!!!
CekLaLa da Hotz! jmp akak cantik!!!!
No Words to discribe!!
Takda ayat yang boleh menggambarkan betapa Lala hepi dapat jumpa Kak Azza...
Kami berpelukan mcm dah lama tak jumpa.. [padahal baru 1st time tuh!]
hehehhehe.. itu lah jiwa orang berkasih!! hak hak hak!!
Dan Yang paling besh... Yang buatkan aku tertanya-tanya until now...
Sampai tol juru aku sms kak azza..
"Kak.. La dah klur tol juru... Akak dh sampai ke? Nt lambai² la wira erobek biru PEJ9**2 taw!"

Semakin hampir di tpt pertemuan, masih belom ada balasan sms dr Kak Azza...
2 kali aku buat pusingan di keliling pelita juru, McD, Proton edar, nak carik parking...
Kali kedua pusing, bernasib baik, ade keta nak kluar parking, aku tunggu belakang keta tu sampai dia kluar.. aku masuk parking. Mata ni mcm disuruh-suruh tuk menjeling ke kereta disebelah parking.. HOKKK!!! perasan dari sipi mcm kenal...
Pastu seseorang dtg ketuk tingkap keta!!!
Menjerit akuuuu...
"kak Azzaaaaaa!!!!!"
Memang takdir menemukan kami, kebetulan dapat parking sebelah menyebelah!
hahahhahaha....
Tapi persoalan nyer... mcm mana leh jadi kebetulan tu yerr..?? emememmemem!!


Lala bawak anak²... Tapi haduhhh... anak² Lala bikin kecoh laaa... Ibu kalo dh dpt nyembang memang lupa diri sekejap...
hehehheheh.. biarlah menjadi secret resepi tentang kekecohan yang dah anak Lala buat kat McD tuh! Orang² kat McD menjadi saksi!! HuuuWAAaaaAaa!!
Korang memang bikin maluss ibu tawww!!!
Akak... diam diam tau... hehehhe



**Moral Of the story:: lenkali nak g deting jgn bawak anak yer.. harap maklum!**

Sejam jer dapat jmp Akak cantik tu.. Tp so far best laa.. dpt gak la sembang 2,3 topik dan anyam ketupat!! hahahhahhahahha!! lawak jerkk!
Bubbyeee kak azza!!
Lenkali kita deting lagi yerr!!
Kita dorang jerk taw!!
hikkksss!





No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini