November 3, 2008

::MINTAK BANTUAN::

Masalah Aku ni dah terjadi beberapa minggu yang lalu.. tp masih belom aku jumpa jln utk selesaikan nya...
Aku sendiri tak faham kenapa tgh elok² aku berblogging.. tetibe jadi mcm ni...
Jenuh dah aku repair sana sini...
Walopon aku tak bape faham ngan bahasa inggeris [onest taw!] aku tetap juga bagi faham... kamus oxford fajar edisi ketiga sentiasa ada kat komputer aku tuk membantu aku dikala aku memerlukan dia.. Memang dia berjasa dgn aku dari sekolah sampai now...


Kalo korang atau sesape saje yang arif.. tlg lah bitau aku nape blog aku jadi macam ni!


Kali ni memang aku betul² dah give up... aku tatau nape tetibe jadi cenggini...
Tolong lah bantu aku!!!
Aku rasa mcm tak besh jer nak wat entry.. sebab aku tak leh nak letak icon smileys, font pon mendatar n kosong jer.. tak leh nak tukau2 kaler... aku buhsannnN!!!
Terus mood nak mengentry ilang dikunyah-kunyah tatkala aku nak wat entry baru!
huuuuwaaaaaaaaaaa!!
Tolong la koranggg!! :(( tolong lah akuuu!!
Cane aku nak wat nehhh!!!


---------------------------------------------------------------
Nota Bulus kaki!>>Tolong lah aku!!!<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini