November 7, 2008

::CENDERAHATI::
Seronok rupenyer berblogging ni.. Kita akan dapat ramai kenalan kalau sekiranya kita ikhlas... Takperlu nak menjadi hipokrit walau didunia maya... Maya atau realiti sahabat tidak menjadi halangan kalo kita ikhlas memberi dan menerima...

Terima kasih yang tak terhingga untuk Dr.Araz yang sudi memberi cenderahati yang sangat cantik itu utk CekLala.. [siap ade dalam list lagik!] hehehhe.. CekLala ni memang suke berkawan... Betul kata cikgu onezaba.. di alam maya atau realiti.. memang ceklala ni agak kepoh dan kecoh..
banyakckp [tak salah pon cikgu meneka... sengihnampakgigihee] Pada sesape yang mengenali Ceklala, akan tahu lah cemane rope ceklala ni..
especially kalo time GELAK!! Kah Kah Kah!
gelakguling selagi tak dikontrol volume nyer, selagi tu lah semakin menaik alunan gelak... hek hek hek!
samada ade orang suka atau tidak, itu pandangan masing2... tapi itulah CEklala...

Anyway.. TQ! TQ! TQ! pada Dr. Araz yang sudi bagi cenderahati tu...

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini