November 19, 2008

::AWARD::



Againnn...
Kali ni dari akak cantik...
Best Blogger ehh... ekceli takdo lah best mana blog aku neh... merapu je manjang... takde ape info² yg blh dikongsi.. kalo mari time jiwa kacau.. memang kacau lah blog aku neh.. carca marba!!!
Masing² punya pendapat lah kan... Macam kata akak cantik tu... "kalo anda dilabel sbg syok sendri memasukkan wajah sendiri dalam blog, itu hak mereka" yeaappp!! aku setuju!! Sebab aku memang suke sangat menggedikkan diri aku dengan mengsnapkan muka sendiri then tempek kat blog!!! hahahhaha... suke taw!! Terpulang pada pandangan masing-masing nak labelkan aku mcm mana pon... Yang penting, aku tahu siapa aku.. aku tahu batas² sawah aku...

Eh! EH! eh! Wahhhhhhh!!
Penuh dh lemari award ceklala.. nak kena tempah baru ni... jenuh org nak tgk.. panjanggggg jer dorang beratur [i means... my award] hek!
senyumkenyit
Anyway.. THANKS akak cantik!! Memang cantik award nih...

**Tak sabar nak deting ngan akak cantik jumaat ni...**
:woooh:lallalalallalallaaa

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini