October 31, 2008

::AWARD N TAG::

Aku ni kan punyer la bizi melayan kerenah blog aku nan satu neh...
Mane idak nyer... asal nyer nak tuko layouts jer..
tp... Woopss! nanti aku cite psl tu..

Now aku nak tempek Award yg aku dpt dari kapel in love ni.. DirFara



Sori DIRFARA lambat gantung.. sbb umh Lala tgh renovate! kekekeke!!
Kang tak pasal² kena pelangkung! hak hak hak!!

Pastu jenjalan cari ilham.. tertengok lah... blog akak yg cantik tuh... tgk akak tu dpt En TAG... Then aku baca².. scroll ke bwh.. ade list nama.. aku pon tgk² la kot mengena.. nyehhhh!!! aku dapat TAG gak dari Kak Azza...
Akak... nnt La wat keje skolah tu eh...

---------------------------------------------------------------
Nota Bulus kaki!>>SUASANA BARU<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini