September 16, 2008

::MY FRENZ STAR::

Kalo aku merindui kawan2 blogger aku, mesti aku merayap rayap blog dorang...
Sebab dorang rajin melawat blog aku walopon hanya silent reader.. aku taw!!
Merata celah bedah aku merayap.. aku singgah.. aku jenguk...
Pastu aku jenjalan kat ghumah adik Melo es.. tgk tgk dia dpt award n duit raya dari akak2 blogger dia! hehehhehe.. dia budak baek.. sebab tu ramai org suke kawan.. pastu dia bagi lah bnd alah ni kat sume kakak2 n kengkawan blogger dia...


aku pon tgk laa list nama tuuuuu... [mcm tak excited sgt.. sbb mcm tak glemer]
skali pandang! EH!!! ade nama 'Kak LaLa'....
hehhehehe.. mekaceh dek melo... u r my star too!!! luv u bebeh!!

---------------------------------------------------------------
FINGER NOTE!>>kita wat baek, org pon suke<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini