September 22, 2008

::ENCIK TAG KEMBALI::

Sempena pembukaan address blog baru...

aku telah di TAG serta merta oleh Cik Puan Rehan...

nampak mcm sgt teruja...

tapi aku mmg teruja...

aku suke...

dan aku telah menjawab dengan penuh rasa kekawanan dan kememberan...

Cik Puan Rehan... sy telah membuat kerja sekolah anda...

Terima kasih daun keladi...

Kalo ade, sy nak lagi...

muekekkekekee


First Name: Norzalilah

Nickname: iLa, LaLa, La
Birthday: 18 Julai 1980
Birthplace: Trong, Taiping, Perak
Time of Birth: huhu.. tak hengat laa!!
Zodiac Sign: CANCER!

–This or That–

Flower or Chocolate: Dedua blh dak? Ngeee…sengihnampakgigi

Pepsi or Coke: COKE

Pop or Rock: POP corn.. Heeesengihnampakgigi

Relationship or One Night Stand: Wahh.. soalan velengaz! Already la beb!!

School or Work: Work!

Love or Money: huhuuhuu.. No Money No LOve! rinduAhaks! Aci tak?

Movies or Music: Music! siul

Country or City: Nibong Tebal ni city la kan? ke kampung? garupale

Sunny days or Rainy days: dedua aku ske! peace

Friends or Family: Family 1st of kos… Frenz tetap dihati.. love

-Have you ever-

Smoked: penah! Masa zaman muda remaja… kenyit wahhh!! Ones taw!

Broke someone’s heart: hurmm… penahh.. putuscinte kerna terpaksa…

Had your heart broken: uuwaaaa!!!! Menyengat!!! nangih

Wish you were a prince/princess: tak yah la kot…

Liked someone who was taken: ermmm…malu

Shaved your head: ??? cukur kepala?? ape ni dey!!

Been in love: heeee… love

Used chopsticks: tak gheti!! jelir

Sang in the mirror to yourself: hahahahha.. selalu! menari

-Favorites-

Candy: coklat aci tak? Aku ske cadburry….lapar emm.. yummy!

Song: sume aku suke…

Scent: bau bauan aku sume cap ayam jer.. asalkan wangi.. tp aku ske yg bau ala-ala coklat gitu..

Musical Instrument: microfhone kot! Hahahha!! gelakguling

Movie: tatau laa.. sbb aku sgt jarang pegi tgk wayang! garupale

Actor/Actress: Rosham Nor n Vee rindu

Junk food: twisties

Animal: tucen or rabbit yg cumel!

Ever cried over someone: selalu sgt! Aku kan Ratu air mata! Hhuhuhu! gatai

Is there anything you wish you could change about yourself: aku hrp sgt, aku xkan mudah percayakan org lagi… takbole

Do you think you’re attractive: hhahahah!! Yer kot!! senyumkenyit

you had to choose a fairytale as your life what would you choose: NOPE!

you play any sports: Yes I Am! Bowling n Netball..

List (8) random facts about yourself and tag (some) people :

Nak tahu pasal aku, tgk kat sebelah yer…


Mangsa en. tag seterus nya adalah!!!rindu

Budak Comey

Kak Mya

Adek Milo Ais

Ira

Nieja

Kak iMah

Diana aka Mama Adam Mukhriz

kak Azza

Miss Amie

dan kpd sesape jer lah yg terserempak di blog aku ni, yg rajin nak menjawab soalan Encik TAG ni..

Dipersilakan duduk bersila...

---------------------------------------------------------------
Nota Bulus kaki!>>sengihnampakgigi<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini