August 4, 2008

::PELAJARAN BARU!::

Yeaaaa.. ari ni aku dh berjaya menggodek satu lagi pelajaran baru... tepuktangan Tgk! aku dah ade EMOTICON!! yeeehhhaaaaaaaaa!!!! celebrate

Maybe bagi para blogger yg lebih handal dari aku, ini sume biasa biasa ajerr...
Tp bagi aku yg baru berjinak jinak dalam dunia pemblogerran , jelir ini adalah sesuatu yg sangat terbest dan teruja utk ku!! peace

Cane korang nak wat emoticon neh?
Sini meh aku bitau.. ini tuk amatur jer eh.. yg dh pro2 tu dok dendiam!! keh keh keh sengihnampakgigi

Korang bayangkan betapa indahnya™ ;) kalo emoticon yahoo ada di blogger template editor korang! huhuhu! sampai korang rasa tak perlu susah-susah nak menghafal Yahoo Smiley! So, yang korang kena buat cuma :

1. Donlod FIREFOX
2. Bukak browser FIREFOX tu...
3. Install GREASEMONKEY
4. Klik script ni then install
5. Pastu letak script tu dlm tamplate korang then carik bnd alah ni.. ]]> < / skin >
Jmp tak? erm... then korang letak la bnd2 ni kat atas dia...
mg.emoticon {
padding: 0;
margin: 0;
border: 0;

}


6. DONE! senyum hasil nyer spt di bwah ini... SEE!! tepuktangan

starstarstarstar
** SELAMAT MENCUBA!!! **
---------------------------------------------------------------
FINGER NOTE! >> gataiAku suke! Aku Suke! Aku Suke!rindu<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini