August 6, 2008

::MAXIS PROMOSI::

Tadi aku dh terjebak dengan satu kejadian...
Maxis wat promosi kat sini... tepuktangan
Kata promoter tu, plan tu wat masa ni dia promosikan tuk Pengajian Tinggi... rindu
Sapa² yg nak tau pasal plan tu klik jer lahh.. aku nak cite panjang² pon same jerr kan.. So, baik korang klik jer kat plan tu.
kenyit
Aku tadi pon buat lah.. sengihnampakgigi
Aku convert kan nomot yg aku pakai skang... Rasa cam malas nak tuko nomot len... Yer laa.. aku kan tergolong dalam org² yg tak bape glemer... nnt kang kalo aku tuko nomot, ilang trus lah keglemeran aku nanti... gatai ahaiii!

Tapi perkara yg membuatkan aku terasa best giler nak register tadi, adalah sebab dapat free henpon! ekekkekek... ihikhik
Tajuk henpon tu Sony T250i... love
Aku dh banyak henpon nokia.. *termasuk yg adoo neh*
so, nak try lak sony... Free pon free lah.. janji henpon.. yer tak? senyumkenyit
Then lelain yg free tu, ade dalam gambo2 dia bawah ni yer..
Sila tgk.. jgn malu²... peace
*Baucer.. sape nak?
meh couple ngan aku dulu!*sengihnampakgigi
*Casing yg sgt kiyut miyut!* love

*baby t-shirt cap Maxis... hehe..sengihnampakgigi cantek!*
* muat ke aku pakey? fikir *
*tak muat pon, kasik muat gak lah! jelir *

---------------------------------------------------------------
FINGER NOTE!>> Aku Ade Henpon Baru! Yea! Yea! menari<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini