July 3, 2008

::Lagi Dan Lagi::

Ari ni aku belajar lagi 'bout PHOTOSCAPE...
Mmg syiok kalo u ols pandai menggodek-godek try test cuba...
ehehehhe...
Cara ini kalo yg biasa nyer u ols leh tekan key "Print Screen" kat Keyboard u ols.. then p kat 'Paint' u ols Crtl+v kat situ, then kluar lah bnd alah yg u ols dh "print screen" kan td tu..
Tp dgn PHOTOSCAPE kecintaan aku neh, tak payah nak susah2.. jz klik kat tajuk "Screen Capture" dalam PHOTOSCAPE tu, then dia kluar lah bnd alah ni...



Pastu u ols pilih lah mana yg nak di capture kan.. then save! huhuu!! senang banget!
Tgk ni!!

WooOPPPssS!!!
Konterabasi kang neh!!
Kang de pLak YanG MeroYan HentAk-hEntAk Kaki LaK KaNG!!
wahhhh...
hehehheehhe...huhuhuuuh...kekkeek...

--------------------------------------------------------
FINGER NOTE!>>Biarkan..<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini