July 11, 2008

::Kenapa Singgah Kalo Tak Masuk??::

............................
lalalallalallala....

....Tapi Sejak Dua Menjak Ini Ku
Merasakan Bagai Ada Tetamu
Tanpa Dijemput Sudi Menjenguk...


Best nyerr lirik tuh.. huhu..
macam mengene je kat 'SESEORANG' tuh! hahahahaa...
Blog aku ni ade tempat tuk meng'komen' (ade ke perkataan mengkomen?).. ade port tuk santai2, borak2...
Bagi la komen, borak2 lah kat situ... takde sape nak marah.. aku pon tak marah... aku layan jer sape2 yg masuk blog aku, Sape2 nak borak ngan aku.. layan jeww!

Tapikan, ade la 'seseorang' tu kan... jenguk blog aku neh kan, baca sana... baca sini.. kan, pastu kan, tetibe je dia rasaa... rasaaaaaa.. rasaaa?? huhuhu!! Rasa pe tah la kan... Tp tetibe dia meroyan kat sanun!! nunnnnnnnn... sanun laaa.. tpt dia selalu dok meroyan sorang2.. takde sape nak layannnnn... termasuklah 'sesuatu' dia tu... huhuhuhuu!!! ish ish ish.. kesiannn.. kan??

Tak puas ati ngan aku ke?
Ade rasa geram, marah, benci, nyampah (auwww!) ngan aku ke?
Ade ke?
Ade?
Ateee... Meh la ckp kat aku sendiri.. kan senang.. tak yah laa nak meroyan sorang2... sakit jiwa raga... main sepak raga! ahakz!
Kalo ngadu kat 'sesuatu' tu pon, dia tak leh wat pe.. sbb dia sendiri pon dah MENYAMPAH!!! wakakkakaakkaa!!

--------------------------------------------------------
FINGER NOTE!>>Aku Saje Nak Test Market, Skali Mengena daaa!!<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini