July 7, 2008

::Cite Hari Ahad::

Ahad, smlm la eh...
Hurmm... Perancangan permulaan, mak ajak aku p tgk baby kakak aku di Hospital Alor Star. Nape ngan baby tu? Baby tu ade masalah... Masuk ari ni baby tu baru berusia 8 hari! huhuuhu... nama dia Mohammad Adam Fahmi! Masalah dia... Kurniaan Tuhan... baby Adam tak normal mcm baby-baby lain... Baby Adam ade masalah dgn saluran pernafasan dia. Hidung dia sebelah tak blh berfungsi utk bernafas. Selain drpd tu, jari-jemari kaki n tangan Baby Adam tidak membentuk seperti kita. Jari-jari dia semua rapat dan bercantum. Menurut cite bro aku, jarijari dia seolah-olah seperti memakai sarung tangan. Di lelangit Baby Adam juga ade membentuk seperti lurah.SubhanAllah! So, kakak n abang ipar aku mendapat nasihat dr para doctor yang merawat Baby Adam tuk di bawa ke Hospital Alor Star. Di sana ade pakar saraf yang boleh merawat Baby Adam. Semoga Allah melindungi Baby Adam... Hari ni pembedahan tuk saluran hidung Baby Adam. Semoga Baby Adam selamat... Insyallah.. Marilah kita sama2 mendoakan utk Baby Adam...

Ni gambar baby Adam. Ehsan dr adik aku yg berjaya mensnapkan beberapa pic sblm Baby Adam dibawa masuk bilik... Sian kan tgk dia.. huhuhu...
---------------------------------------------------------------------------
FINGER NOTE!>>Anugerah dr ALLAH SWT yg terlalu besar Hikmah nya utk kita...

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini