June 5, 2008

::SO SWEET!::



antik kan??
so sweet!
aku amik dr photofun. Kat situ byk style pic yg korang leh edit.. pastu edit tuh korang rite klik - save as - JADIK!
hehehhehehe....
Aku kalo tensyen ngan hubby... merajuk ke, marah ke, aku akan pujuk diri aku mcm ni la... nak tunggu hubby pujuk aku? hurmmm... tunggu kucing bertanduk cpt sket kot! huhuhhhuuuu...
SO, utk nak release kan ketensioanan aku yg bakal merosakkan otak putih aku, maka nya aku search la mcm2 kat 'TOK GURU' aku, mcm2 lah yg aku akan dpt nanti.. hehhehe... maklumat diujung jari jew! huhuhuu
pastu aku create laa.. aku edit laa... sampai ati aku puas.. sampai aku rs release!!!
pastu aku balik umh, aku dh cam biasa... takde stress2!! hehehhehe...

--------------------------------------------------------
FINGER NOTE!>>ikutlah cara aku kalo nak release! kui kui kui<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini