June 13, 2008

::HApdet!::

HuuuWaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Agak berhari hari gak aku tak hapdet 'ghumah' aku neh.. ngape yerk? nape eh?
uh uh uh..
ermm... haaa... aku byk kijer laaaaaa.. aiyarkkkk!!!!
Sebelum makcik lupe kan... next week mokcik takde taw! mokcik g bersiar siar carik kedamaian hati bersama kekasih hati yg terchenta sambil bermain boling tenpin together gether! huhuhuhuuuuuuuuuuu!!!
Aku g Serawak la korangggggggggggg...
Aku wakil USM ceewahhhh.. vangge! vangge! heeee...
Aku wakil USM tuk sukan staf antara Universiti. Tahun lps kan aku g Perlis yg bawak balik pingat Emas tuh.. hahh!! tawon neh Emas lagi la kot.. tp tambah lagi lah.. kekekkeke... Tawon neh UNIMAS jd tuan rumah!
Banyak yg syiok n banyak gak yg tak syiok nyer aku n g Serawak neh...
Aku bitau yg tk syiok nyer dulu yer...
Tak syiok nyer sbb!:-
-: keje haku byk agi yg tak siapppp!!! :(( waaaaaaaaaaaa!!
-: balik dr serawak, keje aku akan bertambahhh!!! waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
-: Paling tak syiok... anak-anak aku demam!!! uuuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
sian dorang aku tinggal kan kat umh mak aku... nak wat cane syg.. ibu terpaksa!! uhuk! uhuk! uhuk! seday taw!!

Syiok nyer plak... ngeh ngeh ngeh!!!
aku dpt berdua duaan, together gether ngan hubby aku!!! yeeehhhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!
boleh lah kami berdua-duan sentiasa... hehehehehe.. tak sabo tauuU!!!! huhuhuuuu!!

So, next week, aku takde.. korang jaga umh aku neh bebaik tau!
Next week seminggu lah umh aku kosong.. tak berhapdet... huhuuuhu...
email aku? huhu!! jgn tnya lah! mau berkilo kilo ratus email masuk.. jenuh lah haku nak memfowordian kan nyer nanti... huhuhuu!!
okeh! nak hapdet lain plak!!!!
--------------------------------------------------------
FINGER NOTE! NEXT!!!!

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini