May 14, 2008

::JAWAB TAG::

Aku merayau kat blog Nieza, skali dia tag aku daaa... bape lama dah tag tu tak berjawab.. muahahhahah.. ampun ya nieza...

Tag :1. Post YOUR photo wearing red, may it be red top, bottom, the least would be red accessories if you hate wearing red. If you can't find one, u still have an option. Either post your significant other's photo or your child's photo, if you have one. Of course they should be wearing red.

2. Let us know the reason why you were wearing that particular day. Was it your birthday, is red your fave colour or was it the shirt that you first saw in your closet that day?

3. Tag 5 people close to your heart from your blogroll


Jawapan ku adalah!


Im SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO like the red red one arr... my baju tak banyak yg red karerrr.. tp hubby mmg banyak koleksi baju red karerrr... tatau la pasai pa asal beli jersi or t'shirt, mesti nak yg red karerrr... but for me, i have a lot lot lot of 'internal suit' in da red kererrrrrr!!! hik hik hik! OoopS! huhuuhuhuu....


mcm ni blh? hahahhahahah!!

Soalan no 3 tu, nak tag sape plak eh...
Kak Mya
Anna @ Anna
Jiela SUPERB
Kak Mah
Ummi

--------------------------------------------------------
FINGER NOTE!>>Aku Kureng la Tag MengTag neg!<<

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini