January 4, 2008

TIME FOR UPDATE!!!

Assalamualaikum....
Thanks pada sume kengkawan yg tak putus2 masuk blog aku...
memang dah lama aku tak mengupdate blog aku ni...
tah la.. lately ni aku rasa mcm something wrong on my life!!
sume benda aku nak buat jadi tertangguh.
padahal banyak benda yang aku lalui 2,3 minggu lepas.
ade yang syiok.. ade yg tak syiok...
tp banyak ke yang tak syiok tu...
aku tensi la.. stress bangat!! rasa cam nak lari je!
nak lariiiiiiiiiiiiiii jauh jauh!!!
nak tinggalkan sumeeeeeeeeeeeeeee yang ada!!
tp bila fikir² kan balik...
sape nak jaga anak-anak aku?
sape nak jaga makan minum suami aku?
sape nak uruskan rumahtangga aku?
takpe... aku sabar... aku perlu bersabar... aku perlu beristighfar banyak²... aku kena lawan bisikan syaitannnnnnnn durjanaaaaa!!! muahahahahhahahahahaaa!!!

Eh! belum terlambat lagi kan...

HAPPY NEW YEAR 2008!!!

SEMOGA TAHUN BARU NI MEMBAWA PERUBAHAN YANG BAIK DALAM KEHIDUPAN AKU DAN KELUARGA AKU... INSYALLAH... AMIN..

--------------------------------------------------------
FINGER NOTE!:- semoga aku bertemu dengan cahaya itu....

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini