November 13, 2007

Maafkan daku...

Cheeeee....
tajuk macam serius jee... ngeh ngeh ngeh
Mahappp...
dah agak lama aku tak update my blog...
aku skang mcm banyak keje pulak...
banyak keje ke??
huhuhuhuu....
tp memang pon...
sejak sejak aku tuko makmal ni...
sokmo aku banyak keje...
2,3 minggu lepas banyak gak peristiwa peristiwa yg blh aku nak share kat sini...
tp nanti nantilah..
bebila aku free.. aku cite...
skang ni pon aku tgh penin...
tu yg jenguk sat rumah usang aku ni...
uuuuuwaaaaaaaaaaaaaa... cemuih la tgk rumah aku mcm ni!!!!
mcm takde yg menarik je...
tp aku suka simple!
uuuuuwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
mekasih pade sesape yg sudi jenguk...
walau sekadar jenguk...
at least aku tau..
adress blog aku dlm ingatan korang...muahahhahahh!!!!
KORANG!!!! dah jenguk2 tu bagi la salam kat "JOM SEMBANG" tu...
ni main jenguk je... mcm penyangak!!! keh keh keh

--------------------------------------------------------
FINGER NOTE!- -ZERO-

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini