November 29, 2007

Aci Ke Aku Merajuk??

Aci tak??
Aku merajuk ngan yayang aku sebenar nyer...
Ntah laa... kicik punyer hal...
Tapi bagi aku, memang aku terasa hati sangat...
Yer laa...
Hari ni, esok, lusa, tulat, tungging, terbalik, tunggang langgang (melampau tul ayat! hahahha)yayangaku takde. Dia kena attend courses kat Penang (dekat jew!) Tapiiiii!! aku kesal banget ngan sikap dia. Dah tahu nak tinggalkan isteri n anak-anak banyak hari, spend kan lah masa untuk beramas mesra. Ini tidak! Elok punya p main boling n the geng malam tadi, pastu balik pukul 3.30 pagi! Mana aku tak hangin!!!
Tak tau ape dalam fikiran dia.
Suke kot tinggalkan anak isteri....
Senang hati kot join the geng, tak serabut kepala ngan kerenah anak-anak yang semakin lasak...
Yayang/Papa...
Jangan sampai kami anak beranak merintih menagih kasih sayang seorang bapa dan suami...
Jangan sampai anak-anak berjauh hati dengan sikap papa...
Jangan sampai isteri memendam perasaan dengan tingkah laku suami yang tak kesudahan...
Aku merajukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
Pagi tadi (dari 3 pagi) aku nangis. Tak tau pukul bapa aku tido balik. Sedar-sedar tengok luar dah cerah. Alamak!! pukul 7.15! Aku kesiangan! Kalut aku siapkan barang-barang anak!
Aku nak keluar rumah, yayang masih tido. Aku cuma cium tangan dia jer.. Nak cium tang lain aku tak boleh, sebab aku masih MERAJUKKKKK!!!!! Aku nak sangat yayang say sorry about last nite! Tp apakan daya, aku beralih belakang, Yayang still pejam mata!!! uuuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sedih nyerrrr!!!!


--------------------------------------------------------
FINGER NOTE! Yayang baca?? Baca lah... At Least yayang tahu ape dlm hati ibu...

No comments:

Kepada yang berminat untuk membuat perawatan dengan JSD. Saya mohon jasa baik anda untuk menjawab soalan analisis ini bagi memudahkan saya untuk mengetahui permasalahan yang anda hadapi secara keseluruhan.

Info yang diberikan akan dirahsiakan.
1. Nama :
2. Umur :
3. Status :
4. Bil. Anak :
5. Tempoh perkahwinan :

Soalan:
1. Apakah yg buat anda berminat tentang JSD?

2. Semasa anda sedang membaca dan menjawab soalan2 ini apakah keadaan di miss v/panty anda?Anda sering mengalami keputihan atau kegatalan? Kering/lembap/basah

3. Semasa anda mencuci miss v anda berapakah jarak bibir miss v anda? Kelebaran 1 jari/2jari/3jari

4. Adakah period anda teratur? Berapa lama period anda dlm sebulan?adakah anda mengalami senggugut?

5. Semasa 'bersama' suami adakah anda berasa tidak selesa seperti sakit pada bahagian tertentu, kurang berminat, air berlebihan atau bau yg kurang menyenangkan?

6. Apabila terbatuk atau terbersin adakah anda terkencing?

7. Pernahkan anda membuat scan atau pap smear utk memastikan tahap kesihatan dalaman anda?

8. Adakah anda menghidapi masalah cyst/fibroid/cancer pangkal rahim?

9. Andakah anda menghidapi penyakit darah tinggi?

10. Adakah sekarang anda sedang atau pernah mengamalkan apa jua jenis jamu dan produk pelansingan?jika pernah nyatakan kali terakhir anda mengambil produk tersebut dan berapa lama anda mengamalkan produk tersebut.

Catatan: sekiranya anda ingin utarakan soalan atau memberi info tambahan tentang keadaan miss v anda boleh nyatakan disini